Het Inspiratiehuis is een verwonderplek waar je kunt ontmoeten verbinden, transformeren. Een plek die je van binnenuit in beweging zet. Verwondering is de sleutel tot die beweging.

Ik heb ervaren dat beweging ontstaat wanneer je je verwondert over dat wat je ziet, hoort en ervaart in het Inspiratiehuis. Een plek voor bedrijven en mensen die écht willen veranderen en in beweging willen komen. Waar je anders weggaat als dat je gekomen bent.

De niet-alledaagse styling en inrichting van de ruimte nodigt je uit tot nadenken, tot het ‘loslaten’ van oude patronen en het ‘toelaten’ van nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Ik werk graag samen met beeldend kunstenaars, designers, musici, creatieve geesten en levenskunstenaars; mensen die puur hun hart laten spreken en daarmee voeding geven aan de verwondering en dus de beweging. Het Inspiratiehuis Arnhem is een klein museum van Arnhemse kunst en Arnhems Design.

In de  zomer is het fantastisch om in het naastgelegen Coehoornpark te vertoeven, of om het park te gebruiken wanneer in subgroepen gewerkt wordt.

De huurprijs van de ruimte is €225,- per dagdeel, exclusief btw en inclusief onbeperkt koffie, thee, kannen water, beamer, projectiescherm en flip-over. Wifi is aanwezig. Het huren van een extra subruimte is (vaak wel) mogelijk.

Het is erg leuk om de lunch te gebruiken bij Stella by Starlight of bij BOKA (Broedplaats Oude Kraan Arnhem), beiden restaurants om de hoek, met een geheel eigen sfeer en lunchkaart. Wil je toch liever een lunch in het Inspiratiehuis gebruiken, dan kan dat ook. De meest gebruikte lunch is dan soep met daarbij goedbelegde sandwiches met melk, karnemelk en fruit à € 14,95 per persoon. Het gebruik van vruchtensappen, fris, bier en wijn bereken ik op basis van nacalculatie.

Wil je de ruimte van het Inspiratiehuis huren, stuur mij dan een e-mail met daarin:
– uw naam en bedrijfsnaam;
– uw telefoonnummer:
– datum van uw bijeenkomst
– met hoeveel mensen u komt
– wat uw wensen zijn

Het e-mailadres is info@inspiratiehuisarnhem.nl

Ik begroet u graag!