Het Inspiratiehuis is een verwonderplek waar je kunt ontmoeten verbinden, transformeren. Een plek die je van binnenuit in beweging zet. Verwondering is de sleutel tot die beweging.

Ik heb ervaren dat beweging ontstaat wanneer je je verwondert over dat wat je ziet, hoort en ervaart in het Inspiratiehuis. Een plek voor bedrijven en mensen die écht willen veranderen en in beweging willen komen. Waar je anders weggaat als dat je gekomen bent.

De niet-alledaagse styling en inrichting van de ruimte nodigen je uit tot nadenken, tot het ‘loslaten’ van oude patronen en het ‘toelaten’ van nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Ik werk graag samen met beeldend kunstenaars, designers, musici, creatieve geesten en levenskunstenaars; mensen die puur hun hart laten spreken en daarmee voeding geven aan de verwondering en dus de beweging. Het Inspiratiehuis Arnhem is een klein museum van Arnhemse kunst en Arnhems Design.

De huurprijs is €225,- per dagdeel, exclusief btw en inclusief onbeperkt koffie, thee, kannen water, beamer, projectiescherm en flip-over. Wifi is aanwezig.

Je kunt een lunch gebruiken in het Inspiratiehuis. De meest gebruikte lunch; soep en sandwiches met daarbij melk, karnemelk en fruit à € 14,95 per persoon. Het gebruik van flessen water, vruchtensappen, fris, bier en wijn bereken ik op basis van nacalculatie.

Wil je de ruimte van het Inspiratiehuis huren, stuur mij dan een e-mail met daarin:
– uw naam en bedrijfsnaam;
– uw telefoonnummer:
– datum van uw bijeenkomst
– met hoeveel mensen u komt
– wat uw wensen zijn

Het e-mailadres is info@inspiratiehuisarnhem.nl

Ik begroet u graag!