inspiratiepodiumWat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Of niet zo vaak.

Op het InspiratiePodium Arnhem wel. Op elk Podium vertellen drie of vier mensen, wat er allemaal vooraf ging in hun leven en aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen zijn het. Over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, over hun verlangen, maar ook over de beren en veren op hun pad…

Ik heb ontdekt dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt het zoveel makkelijker is om het voorwaarts te leven. Door sleutelmomenten in je leven op een rijtje te zetten ontdek je er lijnen in, kom je er achter wat je drijfveren zijn, krijg je zicht op waar je blij van wordt en wat jouw levenstaak is.  Het zijn verhalen die niet op je C.V. staan, maar eigenlijk allesbepalend zijn voor de weg die je bewandeld. Dat maakt deze levensverhalen zo interessant. En…  inspirerend om naar te luisteren. Want terwijl je luistert ontstaat er ook meer zicht op jouw eigen levensverhaal; op jouw eigen innerlijk vuur, waar die vandaan komt en welke jouw sleutelmomenten zijn.

Laat je verrassen en inspireren door de sprekers die de ‘achterkant’ van hun CV belichten.

Het InspiratiePodium staat eens in de maand in Arnhem en in Doetinchem, op plekken die uitnodigen om je te verwonderen… ook over de verhalen die verteld worden op het Podium.

Wil je een InspiratiePodium binnen je bedrijf, in jouw stad of dorp of op een festival? Dat kan!
We zoeken dan samen naar sprekers, waarbij mijn uitgangspunt is dat elk mens op dit InspiratiePodium kan staan. Elk mens heeft een interessant levensverhaal en geeft inspiratie om ook jouw levensverhaal tot leven te brengen.

Voor meer informatie en boekingen, kun je mailen naar info@inspiratiehuisarnhem.nl