21 september Workshop; Loslaten in de praktijk met Anita van Ostaden


Heb je de workshop ‘Leren Loslaten’ bij Jan Bommerez gevolgd en heb je behoefte aan opfrissing, verdieping en meer oefening? Dan is deze loslaat-praktijkdag van Anita zeker iets voor jou!

Jan Bommerez en Anita van Ostaden werken al jaren samen als het over Leren Loslaten gaat en hebben in 2017 de Loslaatacademie opgericht. De workshop ‘Loslaten in de praktijk’ kun je zien als een vervolg op de workshop Leren Loslaten van Jan Bommerez. Het is een hele praktische workshop om hetgeen je in de praktijk bent tegengekomen te integreren in je dagelijks handelen. Weinig theorie, vooral praktijk. Want het is zeker interessant om veel te lezen en te leren over Loslaten, maar waar het werkelijk om gaat is hoe je loslaten in de praktijk toepast. Toch?

“It takes a few moments to learn and a lifetime to master.”

Loslaten: zo doe je dat!
Bewustwording volgt uit zelfreflectie. Als je begrijpt wat en hoe je vasthoudt, kun je pas beginnen met loslaten. Loslaten is niet weggaan van dat wat jou niet bevalt. Het is juist ernaartoe bewegen om te accepteren dat het nu is wat het is. Vanuit de huidige situatie kun je als neutrale waarnemer aanschouwen wat er is. En als je volledig kunt aanvaarden dat het heden het heden is, begint het loslaten.

Op deze loslaat-praktijkdag krijg je concrete tools en technieken aangereikt om los te laten. Geen theorie, enkel praktijk.

Wat komt aan bod?
* welk verhaal heb je geconstrueerd om jouw werkelijkheid te creëren?
* hoe kan je als neutrale waarnemer naar je leven en gebeurtenissen kijken?
* welke nieuwe gezichtspunten en mogelijkheden ontstaan vanuit die neutrale waarneming?
* hoe kun je (meer) afstand, ruimte en stilte voor jezelf creëren?
* hoe richt je je aandacht?
* hoe kun je volledig in contact zijn met jezelf, volledig in het hier en nu?
* hoe kom je op de plek van puur bewustzijn?

Over Anita van Ostaden
Anita heeft samen met Jan Bommerez de Loslaatacademieopgericht. Zij heeft ruim 35 jaar ervaring in het opleiden, trainen, coachen en begeleiden van mensen op het gebied van communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij is o.a. opgeleid in NLP (inmiddels 20 jaar internationaal NLP-trainer), Systemisch Werk, Ademwerk, Transformational Breathing, Traumawerk, Transformationele coaching en counseling. Meer over Anita vind je hier

Aanmelden
Verlang je naar meer oefening in het loslaten ?
Meld je dan hier aan voor deze praktische en energie-gevende dag.

Je bent van harte welkom!

Datum: 21 september 2019, 10-17 uur
Locatie: Inspiratiehuis Arnhem, Bergstraat 35, Arnhem
Prijs: €150,- incl. BTW, koop hier je ticket