InspiratiePodium Arnhem #37

InspiratiePodium Arnhem op 13 februari 2019

Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Op het InspiratiePodium Arnhem wel.

Op 13 februari aanstaande geef ik het Podium aan Linda Commandeur, Fia Schooljan en Joske Elsinghorst. Zij vertellen hun levensverhaal; de achterkant van hun C.V., over wat er vooraf ging in hun leven en aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen zijn het over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, over hun verlangen, maar ook over de beren en veren op hun pad…

Ik bereid de verhalen zorgvuldig voor met de sprekers en leid de avond. Zeven jaar geleden startte ik met het InspiratiePodium en ontdekte dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt het zoveel makkelijker is om het voorwaarts te leven. Door sleutelmomenten in je leven op een rijtje te zetten ontdek je er lijnen in, kom je er achter wat je drijfveren zijn, krijg je zicht op waar jij altijd blij van wordt en wat jouw levenstaak is.  Deze verhalen staan niet op je C.V., maar zijn eigenlijk allesbepalend voor de weg die je bewandeld. Dat maakt deze levensverhalen zo interessant. En maakt het zo inspirerend om te luisteren naar het levensverhaal van de ander. Want terwijl je luistert ontstaat er ook meer zicht op jouw eigen levensverhaal; op jouw innerlijk vuur, waar die vandaan komt, welke jouw eigen sleutelmomenten zijn.

Dus, wees welkom en laat je verrassen en inspireren door deze drie sprekers!

De muzikant die deze verhalen zal omzetten in muziek is nog een verrassing. Frank Los be-tekent ter plekke de verhalen en bespreekt ze, zoals altijd, op geheel eigen wijze.

Wil je je laten inspireren? Of nieuwe ideeën en contacten opdoen? Wees welkom!

Er is plaats voor 35 personen. Daarom werk ik vanaf nu met de verkoop van tickets vooraf, want vol is helaas vol. De link naar de tickets vind je hieronder.

Datum: 13 februari 2019, inloop 19.30 uur, start om 20.00 uur.
Adres: Inspiratiehuis Arnhem, Bergstraat 35, Arnhem
Aanmelden gaat enkel door het aankopen van een ticket.
Tickets bestel je hier
De ticketprijs is €20,- inclusief btw en koffie en thee bij binnenkomst.