3 juli 2019 ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’ met Joris Vincken

– Inclusief alles, leven zonder uitzondering –

Wat als ik het leven omarm precies zoals het nu is? Mezelf liefheb, niet wie ik mogelijk ooit word, maar wie ik nu ben? Werkelijk leven, inclusief alles, zonder enige uitzondering?

Op 20 juni ontmoeten we Joris Vincken in het Inspiratiehuis Arnhem ter gelegenheid van zijn nieuwe boek ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’.

Joris schrijft en spreekt over de rijkdom van dit moment, voordat we er woorden aan geven, voordat het betekenis krijgt. Daarbij speelt hij piano en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over onze persoonlijke vragen. Kun jij het leven verwelkomen, inclusief alles? Zonder uitzondering? Hoe doe je dat? En wat kom je dan tegen?

Welkom!

03 juli 2019 van 20.00-22.30 uur
Inspiratiehuis Arnhem, Bergstraat 35, Arnhem
Aanmelding graag via info@inspiratiehuisarnhem.nl
Betaling ticket à €15, contant bij binnenkomst

– Over Joris –
Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Jarenlang werkte hij als muziekschrijver en producent. Gouden platen en hits brachten niet de levensrijkdom die hij zocht. Hij verruilde opnamestudio’s voor meditatie en gebed in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoe zelfs de weg naar binnen nog steeds weg is van dit moment. Met niets dan prachtige illusies voelde hij zich alleen en verloren. Een diepe depressie volgde… tot de dag dat niets veranderde.

Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht was de intieme eenheid met de zoeker, met dat wat hij altijd al was.