InspiratiePodium Arnhem #36

InspiratiePodium Arnhem op 3 oktober 2018

Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Op het InspiratiePodium Arnhem wel.

Op 3 oktober aanstaande geef ik het Podium aan Gerthe Lamers, Rinus Hartsuijker, Jannie Jansma en Frans Soeterbroek. Zij vertellen over de achterkant van hun C.V.; over wat er allemaal vooraf ging in hun leven en aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, over hun verlangen, maar ook over de beren en veren op hun pad…

Ik bereid de verhalen zorgvuldig voor met de sprekers en leidt ook de avond. Zeven jaar geleden startte ik met het InspiratiePodium en ontdekte dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt het zoveel makkelijker is om het voorwaarts te leven. Door sleutelmomenten in je leven op een rijtje te zetten ontdek je er lijnen in, kom je er achter wat je drijfveren zijn, krijg je zicht op waar jij altijd blij van wordt en wat jouw levenstaak is.  Deze verhalen staan niet op je C.V., maar zijn eigenlijk allesbepalend voor de weg die je bewandeld. Dat maakt deze levensverhalen zo interessant. En maakt het zo inspirerend om te luisteren naar het levensverhaal van de ander. Want terwijl je luistert ontstaat er ook meer zicht op jouw eigen levensverhaal; op jouw innerlijk vuur, waar die vandaan komt, welke jouw eigen sleutelmomenten zijn.

Dus, wees welkom en laat je verrassen en inspireren door deze vier sprekers!

En er is nog meer…
Bennie Franssen en ik zingen een mooi lied na elk verhaal en Pauline Meijwaard zet ter plekke de verhalen om in gedichten waarmee zij de avond afsluit.

Wil je je laten inspireren? Of nieuwe ideeën en contacten opdoen? Wees welkom!

Stuur een mail om je aan te melden naar info@inspiratiehuisarnhem.nl.

De verhalen van de voorgaande edities van het InspiratiePodium kun je zien en beluisteren via de pinterest-site van het Inspiratiehuis Arnhem

Datum: 3 oktober 2018, inloop 19.30 uur, start om 20.00 uur.
Adres: Inspiratiehuis Arnhem, Utrechtseweg 310, gebouw B44, Arnhem
Aanmelding via info@inspiratiehuisarnhem.nl
Betaling: €17,50 (contant af te rekenen bij de ingang)