Een zomers InspiratiePodium Arnhem #34

InspiratiePodium Arnhem op 5 juli 2017

Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Op het InspiratiePodium Arnhem wel.

Op 5 juli 2017 organiseert het Inspiratiehuis Arnhem een InspiratiePodium waarop vier mensen hun persoonlijke levensverhaal vertellen. Verhalen over inspiratie, hartstocht, maar ook over de beren op de weg. En omdat het een fijn zomers Podium is, zo vlak voor de zomervakantie, schenken we graag een glaasje bubbles om de vakantie in te luiden!

Vaak laten we ons leiden door de voorkant van iemands C.V.; in het vinden van werk, in de dagelijkse gesprekken, en zelfs in de gesprekken op feestjes. Dan vertellen we elkaar over de functies die we vervullen, de taken, de projecten waarvoor we verantwoordelijk zijn of zijn geweest. Dat is interessant, maar is het ook inspirerend? Tijdens een inspiratiePodium vertellen mensen dus over de achterkant van het C.V. en krijg je echt zicht op de werkelijke authenticiteit van iemand, op zijn of haar kracht en drijfveren. Dan kunnen er puzzels gelegd worden. Want luisterend naar de verhalen van de sprekers zullen ook delen uit jouw eigen levensverhaal bij je boven komen en kan het maar zo zijn dat je net dat puzzelstukje aangereikt krijgt die je op dit moment nodig hebt om zelf een nieuwe stap te kunnen maken.

Laat je dus verrassen en inspireren door de vier sprekers, Joy Lodarmasse, Anouk Brack, Fernande Veldhuis en Anne Pastors, die de ‘achterkant’ van hun C.V. belichten. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal over hun passie, hartstocht en levenspad. Verhalen die in de kern gaan over geluk en plezier, over belangrijke sleutelmomenten in hun leven en de bijdrage die deze momenten hebben gehad op hetgeen ze nu doen, of het liefst zouden willen doen.

Maria bereidt deze verhalen voor met de sprekers en leidt ook de avond.

André Heuvelman zal op trompet de sfeer en dynamiek van de verhalen van de verschillende sprekers omzetten in muziek. Pauline Meijwaard maakt gedurende de avond een allesomvattend gedicht.

Het InspiratiePodium staat op 5 juli 2017 in het Inspiratiehuis Arnhem (gebouw B44), een plek die uitnodigt om je te verwonderen.

Wil je je laten inspireren? Of nieuwe ideeën en contacten opdoen? Wees welkom!

Stuur een mail om je aan te melden naar info@inspiratiehuisarnhem.nl.

De verhalen van de voorgaande edities van het InspiratiePodium kun je zien en beluisteren via de pinterest-site van het Inspiratiehuis Arnhem

Datum: 5 juli 2017, inloop 19.30 uur, start om 20.00 uur.
Adres: Utrechtseweg 310, gebouw B44, Arnhem
Aanmelding via info@inspiratiehuisarnhem.nl
Betaling: €17,50 (contant af te rekenen bij de ingang)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*