8 september 2018 Borrel Inspiratiehuis; Waar je hart van overloopt…

Ik nodig jullie graag uit voor een borrel in het Inspiratiehuis, om samen op te starten na zo’n fantastische zomer!
Het lijkt me heerlijk om met een glaasje in de hand elkaar weer te ontmoeten en te delen waar jouw hart nu van overloopt…
Een mooi thema vind ik. Mijn hart kan even niet anders. Het stroomt over van veel.

Naast een borrel ook een program voor wie wil;
Marjolein Koot en Oene Gerritsma hebben in het Inspiratiehuis een fantastische expositie ingericht. Ik verwonder me over het fijne knipwerk en het grafisch werk (linodrukken, monotypes) van Marjolein die zo mooi passen bij de 3D lampen van goud van Oene. Deze middag openen we deze expositie feestelijk.
Guido Crolla maakte een CreatieEi als pleidooi voor meer aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs; Uitgaan van wat er al in zit. Het is een mobiele broedplaats om te ontdekken. Dit CreatieEi staat nu in de tuin, dus neem plaats in het Ei en ontdek zelf.
Joris Vincken, musicus en inspirator, schreef het boek; Mijn hart heeft geen haast. Een boek dat mij raakt in al mijn cellen. In verhalen en gedichten neemt Joris ons mee in zijn zoektocht in het leven, naar levensrijkdom, geluk misschien wel. Daar ontdekte hij dat de weg naar binnen nog steeds weg is van jezelf. Joris raakte in een depressie, tot de dag dat niets veranderde en toch alles. Sindsdien heeft zijn hart geen haast meer. Joris leest voor uit dit mooie boek, speelt misschien een lied en laat zich daarbij door ons inspireren.

Mijn hart loopt over van zoveel schreef ik al. Daarover deel ik graag met jullie. Veel daarvan kan ik niet alleen en pak ik graag samen op. Ben ook benieuwd naar waar jullie harten van overlopen. En… als mijn hart, jouw hart overloopt, hoe zit het dan met de haast van ons hart. Mooi om daar eens samen over te bomen.

Voel je welkom!

Zaterdag 8 september van 15.00-18.00 uur
Entree is gratis, de drankjes ook.

Inspiratiehuis Arnhem, Utrechtseweg 310, gebouw B44, Arnhem