Het Inspiratiehuis heeft een nieuwe bij-locatie op het Energy Businesspark Arnhems Buiten: het InspiratieRijk, gebouw B07. Een mooie, lichte, ruime (240 m2), industriële ruimte die voor velerlei functies geschikt is: voor grotere groepen, voor trainingen, voor congressen. Er kunnen gemakkelijk 150 mensen in. Prijs van de ruimte op aanvraag.

Een ruime inspirerende plek dat staat voor Ontmoeten, Verbinden, Transformeren en dat je van binnenuit in beweging brengt. Verwondering is de sleutel tot die beweging, omdat ik denk dat beweging ontstaat wanneer je je verwondert over dat wat je ziet, hoort en ervaart in het Inspiratiehuis. Een plek voor bedrijven en mensen die écht willen veranderen en in beweging willen komen. Waar je anders weggaat als dat je binnengekomen bent.

Wilt u deze inspirerende ruimte huren, stuur ons dan een e-mail met daarin:
– uw naam;
– bedrijfsnaam;
– uw telefoonnummer:
– welke ruimte u wilt huren
– datum van uw bijeenkomst.

Ons e-mailadres is info@inspiratiehuisarnhem.nl

Alle prijzen van de ruimtes zijn exclusief BTW en inclusief onbeperkt (goede) koffie, thee, kannen water, beamer, projectiescherm en flipover. Wifi is aanwezig!

U kunt tevens een lunch gebruiken.De meest gebruikte lunch is die bestaande uit sandwiches met soep, melk, karnemelk en fruit à € 14,95 per persoon.

Het gebruik van flessen water, vruchtensappen, fris, bier en wijn worden op basis van nacalculatie berekend.