inspiratiepodiumWat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit.

Op het InspiratiePodium Arnhem wel. Op elk Podium vertellen vier inspirerende mensen wat er allemaal vooraf ging in hun leven, aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen over inspiratie, hartstocht, maar ook over beren op de weg…

“Je hoeft de straat maar op te gaan en er gebeurd wel iets”, zegt Thomas Verbogt (schrijver en columnist van De Gelderlander) in zijn verhaal op het InspiratiePodium #10.” Dat is een kwestie van kijken, van luisteren, maar ook van willen. Belangrijk in inspiratie is dat je het verhaal de ruimte geeft, dat je de fantasie die iedereen in zich heeft vól durft los te laten op wat je ziet. Fantaseren maakt voor mij de werkelijkheid van alledag avontuurlijk. Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan het avontuur dat die fantasie veroorzaakt. “

Laat je verrassen en inspireren door vier sprekers die de ‘achterkant’ van hun CV belichten. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal over hun passie, hartstocht en levenspad. Verhalen die in de kern gaan over geluk en plezier, over de beren en veren op hun pad, over links- of rechtsom doen wat ze het liefst willen. De onderwerpen zijn persoonlijk en daardoor zeer divers.

Het InspiratiePodium staat in het Inspiratiehuis Arnhem. Een plek die uitnodigt om je te verwonderen… ook over de verhalen die verteld worden op het Podium.

Een muzikant zet de sfeer van het verhaal en de dynamiek van de verschillende sprekers om in muzikale improvisaties, waarna sneldichter Pauline Meijwaard de avond afsluit met een allesomvattend gedicht, dat zij ter plekke schrijft.

Entree: € 17,50 (graag contant betalen)

Het eerstvolgende InspiratiePodium Arnhem staat gepland op:

5 juli 2017