inspiratiepodiumWat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Of niet zo vaak.

Op het InspiratiePodium Arnhem wel. Op elk Podium vertellen vier mensen, die ik tegenkom op mijn pad, wat er allemaal vooraf ging in hun leven en aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen zijn het. Over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, over hun verlangen, maar ook over de beren en veren op hun pad…

Ik heb ontdekt dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt het zoveel makkelijker is om het voorwaarts te leven. Door sleutelmomenten in je leven op een rijtje te zetten ontdek je er lijnen in, kom je er achter wat je drijfveren zijn, krijg je zicht op waar je blij van wordt en wat jouw levenstaak is.  Het zijn verhalen die niet op je C.V. staan, maar eigenlijk allesbepalend zijn voor de weg die je bewandeld. Dat maakt deze levensverhalen zo interessant. En…  inspirerend om naar te luisteren. Want terwijl je luistert ontstaat er ook meer zicht op jouw eigen levensverhaal; op jouw eigen innerlijk vuur, waar die vandaan komt en welke jouw sleutelmomenten zijn.

Laat je verrassen en inspireren door vier sprekers die de ‘achterkant’ van hun CV belichten. Op 21 juni aanstaande geef ik het Podium aan Liliane van Campenhout, Marco Mout, Mark Ligthart en Ivonne van Dis.

Miriam Mozco (zangeres, violist) zet de sfeer van de verhalen en de dynamiek van de verschillende sprekers om in muzikale improvisaties.
Frank Los be-tekent de avond en sluit deze af met een presentatie van de tekening.

Het InspiratiePodium staat in het Inspiratiehuis Arnhem. Een plek die uitnodigt om je te verwonderen… ook over de verhalen die verteld worden op het Podium.

Entree: € 17,50 (graag contant betalen)

Datum: 21 juni, inloop 19.30 uur, start 20.00 uur tot 22.30 uur
Locatie: Inspiratiehuis Arnhem, Utrechtseweg 310, gebouw B44

Het InspiratiePodium Arnhem staat voor 2018 gepland op:

21 juni 2018
26 september 2018