inspiratiepodiumWat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Of niet zo vaak.

Op het InspiratiePodium Arnhem wel. Op elk Podium vertellen vier mensen, die ik tegenkom op mijn pad, wat er allemaal vooraf ging in hun leven en aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen zijn het. Over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, over hun verlangen, maar ook over de beren en veren op hun pad…

Ik heb ontdekt dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt het zoveel makkelijker is om het voorwaarts te leven. Door sleutelmomenten in je leven op een rijtje te zetten ontdek je er lijnen in, kom je er achter wat je drijfveren zijn, krijg je zicht op waar je blij van wordt en wat jouw levenstaak is.  Het zijn verhalen die niet op je C.V. staan, maar eigenlijk allesbepalend zijn voor de weg die je bewandeld. Dat maakt deze levensverhalen zo interessant. En…  inspirerend om naar te luisteren. Want terwijl je luistert ontstaat er ook meer zicht op jouw eigen levensverhaal; op jouw eigen innerlijk vuur, waar die vandaan komt en welke jouw sleutelmomenten zijn.

Laat je verrassen en inspireren door drie sprekers die de ‘achterkant’ van hun CV belichten. Op 10 april aanstaande geef ik het Podium aan Jelle Nijdam (dé Wielrenner), Hans Idink (founder Filosofiecafé Doetinchem) en Wouter Blacquère(de 18- minuten-man).

Het InspiratiePodium staat dit keer in het Wielercafé in Doetinchem. Een plek die uitnodigt om je te verwonderen… ook over de verhalen die verteld worden op het Podium.

Entree: € 20,-

Datum: 10 april 2019, inloop 19.30 uur, start 20.00 – 22.30 uur
Locatie: Wielercafé Doetinchem, tevens Jelle Nijdam museum,              Spinbaan 21c, 7005 AD Doetinchem