“Leef je droom nu en bewaar hem niet voor later.”

Ik ben Maria Mazarakis. Ik ben eigenaar van het Inspiratiehuis Arnhem en breng graag mensen en teams in beweging als coach en trainer.

‘Leef je droom nu en bewaar hem niet voor later’ is mijn levensmotto. Deze leef ik, meest van de tijd. Mijn dromen realiseer ik vooral door het toeval te organiseren, want ik geloof dat toeval bestaat én dat je dat kunt organiseren. Toeval zegt eigenlijk dat alles precies getimed op je pad komt; het valt je toe op het moment dat je er aan toe bent. Dat is mijn levensinstelling geworden en dat maakt mijn leven best avontuurlijk. Een heldere stip aan de horizon is dan wel belangrijk en weten dat verschillende wegen naar die stip toe leiden. De wegen worden me als vanzelf aangereikt. Om die wegen te zien en te bewandelen heb ik een leeg hoofd nodig, veel vertrouwen en ook een portie moed en lef.

Verwondering is het sleutelwoord van waaruit ik leef en werk. Het maakt me nieuwsgierig, nodigt mij uit tot nieuwe verkenningen en het opent mijn geest en hart om (nieuwe) wegen te bewandelen. Vanuit verwondering is het overigens ook veel gemakkelijker om verbinding te maken. Zo kom je samen veel verder, vooral als je niet gelijk denkt, voelt of handelt.

Als ervaringsdeskundige,

  • Coach ik mensen die hun (werk-) leven willen vervolmaken, in plaats van vol-maken;
  • Organiseer ik het InspiratiePodium, ook binnen en voor bedrijven;
  • Ontsluit ik inspiratie binnen bedrijven, zodat er meer beweging mogelijk is;
  • Ben ik community-maker vanuit het initiatief ‘Uplifting Connections, creating curiosity‘;
  • Begeleid ik de leergang ‘Leef je droom en organiseer het toeval’;
  • Geef ik lezingen en omlijst deze muzikaal;
  • Schrijf ik een boek over de kracht van de achterkant van je C.V. Heel kort de inhoud; wanneer je je leven achterwaarts begrijpt is het zoveel gemakkelijker om het voorwaarts te leven.